‘MUTLUYUZ'

‘MUTLUYUZ

Gümüşhanespor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan İnegölspor'da maç sonu açıklamalarında bulunan Teknik Direktör Şaban Yıldırım, zorlu deplasmanda alınan 1 puandan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

 

 

 

Gümüşhanespor müsabakasının ardından maç sonu açıklamalarında bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, “Ligin ne kadar zorlu olduğunu bu haftada görmüş olduk. Yani şöyle bir algı vardı sanırım. Onun regüle edilmesi açısından bu haftaki sonuçlar çok iyi bir ponksiyon icra etmiş olabilir. O da şu, belli takımlar var. Belli takımlar şampiyonluğa oynarlar, diğer takımlarda düşmeme ve orta sıralara oynar. Böyle olmadığını bu hafta bir kere daha görmüş olduk. Zaten biz böyle olacağını biliyorduk. Ama kamuoyunun da bunu bilmiş olması belki çevremizdeki bazı insanlarında bilmiş olması güzel bir şey. Bunun bizi bir dengeye getireceğini düşünüyorum. Her maça daha ciddi, daha ayağı yere basar şekilde, her maça final havasında hazırlanma havası verecektir. O bakımdan bu haftaki sonuçlar bize bunu göstermiş oldu” dedi.

 

ZORLU DEPLASMANDAN GELEN 1 PUAN İÇİN MUTLUYUZ

Deplasmandan alınan 1 puanı değerli gördüklerini belirten Yıldırım, “O bakımdan zorlu bir rakip ile oynadık. Bundan sonra rakiplerimiz öyle bir deplasmana gidecekler. Deplasman bir çok açıdan zorlu bir deplasman.  Böyle bir deplasmandan bizde 1 puan aldığımız için memnunuz, mutluyuz” şeklinde konuştu.

 

TEK EKSİK UĞUR KAVUK

Uğur Kavuk’un sakatlığının devam ettiğini aktaran Yıldırım, “Onu hafta sonuna kadar gözleyeceğiz. Durumuna bakacağız. Onun dışında herhangi bir cezalı ve sakat oyuncumuz yok” ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07